ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ

Jan 21st, 2018

Σχόλια: 0
Κατηγορία:Γενικά

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ

Το ημερολόγιο έδειχνε 20 Ιανουαρίου 2018 κι ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρώπης ήταν παγωμένο εμείς ζούσαμε άλλη μια ηλιόλουστη μέρα. Καθότι Σάββατο ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί  για μια όμορφη απόδραση στην ορεινή Χαλκιδική.

Oreini_halkidiki_2

 

 

 

 

 

 

Ο πολύ καλός καιρός, η όμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος του Χολομώντα καθώς και ο περίπατος στο ελατόδασος της περιοχής του Ταξιάρχη, η υπέροχη θέα προς τις τρεις χερσονήσους της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και του Άθως από ψηλά αλλά και η θέα προς τη μεριά του Ολύμπου ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για μια υπέροχη μέρα μακριά από τη βοή και το άγχος της πόλης.

Oreini_halkidiki_3

 

 

 

 

 

Oreini_halkidiki_5

 

 

 

 

 

Oreini_halkidiki_4

 

 

 

 

 

Oreini_halkidiki_7

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πολύγυρος με φόντο τις χιονισμένες κορυφές του Ολύμπου ήταν μια στάση για φαγητό και αργά το απόγευμα η επιστροφή στην συμπρωτεύουσα με τα σύννεφα και τον ήλιο να δημιουργούν πανέμορφες εικόνες, μας έπεισαν για ακόμη μια φορά, πως πραγματικά η Χαλκιδική είναι εκεί όλες τις εποχές, με μοναδικά μέρη και πανέμορφη φύση, ιδανικό κλίμα και υποδομές για διαμονή και εστίαση, καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Oreini_halkidiki_6

 

 

 

 

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να πάρετε την καλή σας διάθεση, την παρέα σας και να αφεθείτε στις ομορφιές της!

Give us your opinion!

Loading Facebook Comments ...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δοθεί σε τρίτους. Τα υποχρεωτικά πεδία έχουν *